Lorini, een merk van Huisjes Sportswear

Lorini is een merk van Huisjes Sportswear, een familiebedrijf dat in 1978 is opgericht door Gerrit & Truus Huisjes. Inmiddels is de volgende generatie Huisjes hieraan toegevoegd. Met veel passie runnen oprichter Gerrit, zoon Geral & dochter Aletta nu Huisjes Sportswear.

Huisjes Sportswear produceert al ruim 35 jaar custom made sportkleding voor clubs, verenigingen en bedrijven, maar maakt ook individuele kleding op maat. De laatste jaren doen we dat onder onze eigen merknaam Lorini. Wij maken individuele kleding en groepskleding voor diverse sporten zoals wielrennen, schaatsen, skeeleren, hardlopen, roeien, triatlon, voetbal, hockey, volleybal en handbal. We kunnen de verschillende soorten sportkleding ook aanvullen met bijpassende accessoires en vrijetijdskleding.

Custom Teamwear

Daarnaast produceren wij ook sportkleding op maat voor andere labels en merken. Door onze jarenlange ervaring in de sportwereld weten wij wat de sporter nodig heeft en belangrijk vindt. Elke relatie is voor ons even waardevol en iedereen wordt door ons met dezelfde passie geholpen. Of je nu duizenden exemplaren nodig hebt of maar één en of je nou topsporters bent of enthousiast recreant: bij Lorini krijgt iedereen dezelfde behandeling.

Productie & verkoop

Wij hebben verkoopvestigingen in Nederland en Duitsland en bedienen van daaruit diverse klanten over de hele wereld. De productie van de kleding vindt inmiddels plaats bij zowel ons hoofdkantoor in Loozen (Nederland) als onze nevenvestiging in Polen.

Naast de mogelijkheid om sportkleding op maat te bestellen (voor groepen en individuen), bieden wij ook een standaard collectie met goede kwaliteit voor een scherpe prijs.